GRUNDUTBILDNING S-HLR VUXEN eller S-HLR BARN

I denna utbildning kommer du att lära dig hjärt-lungräddning (HLR) teknik, för vuxna eller barn, som omfattar en- och två-livräddartekniker med hjälp av enkla hjälpmedel. Du får även praktisk kunskap om hur man använder en halvautomatisk defibrillator och hur man assisterar någon som har ett luftvägsstopp. Utbildningen är designad för att du ska kunna öva på att agera under verkliga hjärtstoppsscenarier och samtidigt utveckla teamarbetsfärdigheter.

Nödvändiga Förkunskaper:

Om kursen

HLR för Sjukvårdspersonal

Denna utbildning täcker HLR från en till tre livräddartekniker. Du får lära dig hur du använder en halvautomatisk defibrillator och hur du assisterar en person med luftvägsstopp. Utbildningen simulerar riktiga hjärtstoppsscenarier för att förbereda dig på verkligheten.

Målgrupp

Utbildningen är avsedd för all sjukvårdspersonal både inom och utanför sjukhusmiljö, tandvårdspersonal samt vårdstuderande. Studenter kan kombinera S-HLR för vuxna och barn under samma utbildningstillfälle för att optimera sin tid. Utbildning för blivande instruktörer och huvudinstruktörer är också tillgänglig, med fokus på både barn och vuxna.

Utbildningsnivåer

Vi erbjuder alla tre nivåer av utbildning:

  • Grundutbildning
  • Instruktörsutbildning
  • Huvudinstruktörsutbildning

Lärandemål för Grundutbildning i S-HLR (Vuxen eller Barn)

Varför Välja Vår Utbildning?

Vår omfattande utbildning säkerställer att du är väl förberedd att hantera nödsituationer för både vuxna och barn. Genom en kombination av teori och praktik ger vi dig de verktyg och färdigheter som behövs för att rädda liv. Vare sig du är sjukvårdspersonal, tandvårdspersonal, student eller bara någon som vill vara förberedd – denna utbildning ger dig den kunskap och förtroendet du behöver.

Prisförslag

Ditt ärende är inskickat

Vi kommer återkoppla till dig så fort som möjligt!